Stäng

Nyheter

Ute är det mörkt och kallt, så nu är det insidan som räknas. Kom in till oss på Woody Bygghandel nu under v 3-6 – vi har allt som behövs för dina inneprojekt. Oavsett om det handlar om Golv, Vägg eller Tak!

Läs mer

Byggproffs! Du har väl inte missat att anmäla dig till Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari? Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare och massor av fantastiska mässerbjudanden. Dessutom gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?! Anmäl dig här: www.woody.se/byggmassa

Läs mer

Woody Bygghandel önskar God Jul & Gott Nytt Byggår

Med bara en vecka kvar till julafton har julstämningen infunnit sig även hos Woody-favoriterna Hasse & Jerry… En riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT BYGGÅR önskar vi på Woody Bygghandel till såväl kunder, leverantörer som byggproffs och hustomtar!

Läs mer

Woody Bygghandel önskar God Jul & Gott Nytt Byggår

Woodykampen har gått i mål och tack vare engagemanget från er kunder har kommer Woody att skänka nästan 30 000 kr till kampen mot prostatacancer. #fuckcancer

Läs mer

#Woodykampen

STÖD KAMPEN MOT PROSTATACANCER November månad är speciellt tillägnad kampen mot prostatacancer – Sveriges vanligaste cancerform. Woody upprepar nu förra årets succé; #woodykampen och hoppas du vill vara med! Hämta den vita Woodykampen-tröja hos din lokala Woody bygghandel, ta en bild, lägg upp på sociala medier och tagga med #woodykampen. För varje bidrag skänker Woody Bygghandel 50 kr till forskningen mot prostatacancer. Tillsammans gör vi skillnad! #woodykampen

Läs mer

#Woodykampen

Ute är det mörkt och kallt, så nu är det insidan som räknas. Din lokala Woody Bygghandel har just nu TEMA: JOBBA INNE med massor av bra erbjudanden från alla de ledande leverantörerna inom Golv, Vägg och Tak! Så kom in till oss på Woody – vi har allt för dina Inneprojekt!

Läs mer

Foton från Woody Bygghandels inlägg

Idag torsdag har Woody Bygghandel genom bl a VD, Fredrik Johanson samt Miljö- & Hållbarhetschef Patric Wichmann, deltagit på den stora Hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg med knappt 200 deltagare från totalt ett 50-tal olika företag och samarbetspartners. Konferensen tog sin utgångspunkt i FN:s 17 Globala mål för hållbar utveckling som är en del av arbetet med Agenda 2030. På torsdagens konferens utvecklades deltagarna genom ett betydande erfarenhetsutbyte inom hållbarhetsområdet.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandels inlägg

A Sustainable Tomorrow

Som en del av vårt Miljö & Hållbarhetsarbete kommer Woody Bygghandel som enda bygghandelskedja att delta på hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg den 20 september.

Läs mer

A Sustainable Tomorrow

Foton från tidslinjen

Hösttider är fönster- och dörrtider! Just nu har Woody fönster- och dörrveckor (3/9 - 7/10) med heta erbjudanden och kampanjpriser på fönster och ytterdörrar från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till din lokala Woody Bygghandel – vi är rätt partner till ditt fönster- eller dörrprojekt!

Läs mer

Foton från tidslinjen

Woody Bygghandel Åkersberga

På onsdagskvällen var det både pompa och ståt när Woody i Åkersberga namngav sin egen nya fraktbåt M/S Harald. En satsning som gör att man numera kan leverera byggmaterial både snabbt och säkert även i Stockholms skärgård.

Läs mer

Woody Bygghandel Åkersberga

Woody växer genom samarbete med Scanti! På onsdagen blev det officiellt att Woody-kedjan fortsätter sin offensiva expansion i Sverige, genom att teckna ett samarbetsavtal med byggkedjan Scanti BMH med sex anläggningar i Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp och Vejby. I en artikel i Dagens Industri på nätet på onsdagen kommenterar Woody Bygghandels VD; Fredrik Johanson kedjans vidare expansion: - Vi räknar med att kontraktera 13-15 nya anläggningar i år. Ambitionen är att bli störst, säger vd Fredrik Johanson till DI.

Läs mer

Kampanj på Tak & Avvattning

Efter sommar, sol och bad inleder vi hösten med Tak & Avvattnings-veckor. Din lokala Woody Bygghandel har just nu massor av heta erbjudanden och kampanjpriser på takprodukter från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till oss på Woody – vi kan tak!

Läs mer

Kampanj på Tak & Avvattning

Woody Bygghandel

Äntligen ett nytt avsnitt med Hasse & Jerry! Allas vår kramige byggare Hasse har problem med sitt senaste takprojekt och som vanligt kommer Jerry till undsättning. Missa inte heller att det just nu är takveckor hos din lokala Woody Bygghandel, med massor av kampanjpriser och bra erbjudanden!

Läs mer

Woody Bygghandel

Woody Bygghandel

Woody-kedjan har legat i hårdträning och är redo för kvartsfinal! Avspark SWE vs ENG imorgon lördag kl 16:00. Nu håller vi tillsammans alla Woody-tummar som finns för Granqvist & Co! Woody – byggkedjan med bollkoll!

Läs mer

Woody Bygghandel

Woody Bygghandel

Idag är hela Woody-kedjan blågul! Nu firar vi julafton med ”Granen” & Co och skickar tomtarna från Schweiz hem till klockor, gökur och Toblerone…

Läs mer

Woody Bygghandel

Tillsammans är vi starka! Ikväll håller vi alla Woody-tummar som finns och stöttar Emil Forsberg & Co i blågult när de går ut på Olympiastadion i Sotji för att möta Tyskland i VM. Avspark kl 20:00 – kom igen nu kör vi!

Läs mer

Woody får bygget att snurra. Men dansen kring stången får ni sköta själva! En riktigt glad midsommar önskar Woody Bygghandel till alla våra kunder, leverantörer och partners.

Läs mer

Nu finns vårt sortiment online

Vare sig du är byggare eller entusiastisk hemmasnickare kan du ta del av merparten av vårt lagerutbud här på vår sajt. Väljer du att bli proffskund, där vi kopplar en mailadress till ditt lokala konto hos oss, öppnar sig många smidiga digitala funktioner. Kontakta oss för att komma igång!

Frågor och svar:

Varför ska jag använda mig av ert digitala verktyg "Plattan"?

Produktkatalogen ligger online för alla men med en digital inloggning, där vi kopplar samman ditt lokala konto hos oss till en mailadress, får du tillgång till så mycket mer. Som inloggad kan du dygnet runt ta del av dina avtalspriser, skapa en kundvagn och med ett klick göra en beställning som vi behandlar vardagen därpå. Du får även tillgång till ordrar och tidigare fakturor i PDF-form. Vårt digitala verktyg är tänkt att vara ett smidigt, smart och effektivt sätt att besöka oss vare sig det är via mobil, dator eller surfplatta.

Hur gör jag för att skapa ett konto hos er?

Vid ditt nästa besök, be om att få bli proffskund och ansluta ditt konto till webben. I aktiveringsmailet väljer du ditt eget lösenord och därefter är du igång.

Varför visar ni inte längder på virke och lister?

I vårt affärssystem tillämpar vi pris per löpmeter även om vi säljer hela längder. Vi försöker ha specifika och önskade längder hemma men det är inte alltid som våra leverantörer kan ordna samma längd vid varje leverans. Detta gör sammantaget att det är enklare för oss alla att visa löpmeter snarare än styckepris. Och för frågor gällande längder - vi finns ett samtal bort. Ring 0481-47770 alternativt lägg en kommentar vid din beställning så återkommer vi i samband med att denna omvandlas till en order nästkommande vardag.

Varför heter virket annorlunda här mot vad ni benämner i butik och vad som står på fakturan?

Vi har valt att följa branchstandard VilmaBAS. Detta gör att vårt lokala utbud översatts till enhetliga namn för att på så sätt överrensstämma med alla egenskapsdeklarationer som tagits fram centralt.

Hur hittar jag glespanel, formvirke och ohyvlad gran?

På grund av ovanstående förändring har "Glespanel" och "Formvirke" fått beteckningen "Dimensionshyvlad gran" medan "Ohyvlad gran" fått beteckningen "Sågad gran". Ett tips på vägen är att söka efter dimensionen du söker i ovankant på sajten. Och är du osäker på att det blir rätt, lägg en kommentar i samband med din beställning så återkommer vi i samband med att denna omvandlas till en order nästkommande vardag.

Varför visar ni inte de lister, paneler och hyvlade ytterväggslister som ni själva tillverkar?

Vi har valt att hålla våra lokalt producerade varor just lokala och inget vi visar online.

Varför visar ni inte ert beställningssortiment?

Initialt satsar vi på att visa vad vi har i lager. När det kommer till exempelvis garageportar, fönster och övrigt beställningssortiment vill vi hjälpa dig som kund hela vägen med att mäta och lämna råd. Kontakta oss på 0481-47770 så berättar vi mer!

Kan flera mailkonton anslutas till ett och samma kundkonto?

Självklart kan vi ordna det! Om så önskas kan ett eller flera enbart ta del av uppgifter gällande priser medan ett eller flera andra även ska kunna se ordrar och tidigare fakturor.

Sidan blir ibland vit när jag vill se fakturor och ordrar, vad är fel?

Säkerställ först att du använder ett krypterat protokoll i din webbläsare, detta görs genom att se att webbadressen börjar med https://. Kontakta därefter någon av oss byggsäljare så ska vi försöka hjälpa till att hitta felet.

Om jag vill ha det som innan och inte logga in online, hur gör jag då?

Ta kontakt med oss vid ditt nästa besök, alternativt maila eller ring, så tar vi givetvis bort ditt proffskonto på webben.

För övriga frågor, se kontaktuppgifter under tjänsten Webbsortiment.

Läs mer

Nu finns vårt sortiment online

Foton från Woody Bygghandels inlägg

Tystnad, tagning…! Samtidigt som filmfestivalen i Cannes var det filminspelning av höstens kommande Hasse & Jerry-avsnitt hos Lotta Svensson och gänget på Woody Bygghandel i Huddinge. Slutresultatet kommer ni att kunna se på webben och här på Facebook efter sommaren.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandels inlägg

Foton från tidslinjen

WOODY-HANDLARE NÄST BÄST I TEST! När facktidningen Byggaren gjorde sin stora granskning av byggvaruhus placerade sig Woody-anläggningen Rickard Erikssons Byggvaruhus i Hallsberg på en fin andraplats av totalt sju testade butiker i mellan-Sverige. När Byggaren skickade sin hemliga proffskund för att köpa allt material till ett Attefallshus var det bara idel lovord om Woody i Hallsberg; ”Blixtrande snabbt svar på offerten” och med allra högsta betyg 5 av 5 på såväl; Bemötande/kompetens, Offertbehandling, Offertens innehåll som Helhetsintryck. Grattis och riktigt starkt jobbat!

Läs mer

Foton från tidslinjen
Nästa >>