Stäng

Nyheter

Tema Tak & Avvattning

Vad tycker ni om vår nya reklamfilm? Woody Bygghandel – proffsens nr 1. Vi får bygget att snurra.

Läs mer

Tema Tak & Avvattning

Nu har vi på Woody tak- och avvattningsveckor över hela landet! Hos oss hittar du allt du behöver till ditt takprojekt från marknadens ledande leverantörer… Så kom in till oss på Woody 19 augusti till 15 september - proffsens nr 1 på tak & avvattning!

Läs mer

Massor av fasad- och utejobb just nu? Kom in till oss på Woody Bygghandel. Vi är, precis som du, proffs på fasad och utejobb. Woody Bygghandel – vi får ditt bygge att snurra!

Läs mer

Äntligen är det sol och värme och dags att dra igång dina kunders alla uteprojekt! Vi på Woody har både sortimentet, kunskapen och prylarna från alla de ledande leverantörerna inom Trall / Altan / Fasad! Så kom in till din lokala Woody Bygghandel under maj månad (kampanjperiod: 29 april till 9 juni) – vi får bygget att snurra!

Läs mer

Du har väl inte missat att din lokala Woody Bygghandel just nu har TEMA: Fönster & Dörr? Under fyra veckor (18/3 –14/4) är butikerna fulla med riktigt bra erbjudande från alla de ledande tillverkarna av fönster och fönsterdörrar samt ytterdörrar. Så kom in till oss på Woody – vi kan fönster & dörr!

Läs mer

WOODY ÖPPNAR 11:E BUTIKEN I STOCKHOLM Woody rivstartar 2019 och fortsätter sin expansion genom att öppna en helt ny butik och anläggning i Stockholm, närmare bestämt i Västerhaninge. Haninge Byggshop AB blir därmed kedjans 48:e delägare och den 11:e anläggningen i Stockholm (94:e i landet). – Åke och Micke och deras starka team är, precis som övriga handlare i Woody-kedjan, duktiga entreprenörer med gedigen erfarenhet från branschen, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel AB.

Läs mer

Nu är det dags att börja planera vårens och sommarens alla byggen. Din lokala Woody bygghandel har under v 8-11 Tema: Grund. Så kom in till oss på Woody – vi lägger grunden för ditt nästa projekt!

Läs mer

Ute är det mörkt och kallt, så nu är det insidan som räknas. Kom in till oss på Woody Bygghandel nu under v 3-6 – vi har allt som behövs för dina inneprojekt. Oavsett om det handlar om Golv, Vägg eller Tak!

Läs mer

Byggproffs! Du har väl inte missat att anmäla dig till Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari? Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare och massor av fantastiska mässerbjudanden. Dessutom gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?! Anmäl dig här: www.woody.se/byggmassa

Läs mer

Woody Bygghandel önskar God Jul & Gott Nytt Byggår

Med bara en vecka kvar till julafton har julstämningen infunnit sig även hos Woody-favoriterna Hasse & Jerry… En riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT BYGGÅR önskar vi på Woody Bygghandel till såväl kunder, leverantörer som byggproffs och hustomtar!

Läs mer

Woody Bygghandel önskar God Jul & Gott Nytt Byggår

Woodykampen har gått i mål och tack vare engagemanget från er kunder har kommer Woody att skänka nästan 30 000 kr till kampen mot prostatacancer. #fuckcancer

Läs mer

#Woodykampen

STÖD KAMPEN MOT PROSTATACANCER November månad är speciellt tillägnad kampen mot prostatacancer – Sveriges vanligaste cancerform. Woody upprepar nu förra årets succé; #woodykampen och hoppas du vill vara med! Hämta den vita Woodykampen-tröja hos din lokala Woody bygghandel, ta en bild, lägg upp på sociala medier och tagga med #woodykampen. För varje bidrag skänker Woody Bygghandel 50 kr till forskningen mot prostatacancer. Tillsammans gör vi skillnad! #woodykampen

Läs mer

#Woodykampen

Ute är det mörkt och kallt, så nu är det insidan som räknas. Din lokala Woody Bygghandel har just nu TEMA: JOBBA INNE med massor av bra erbjudanden från alla de ledande leverantörerna inom Golv, Vägg och Tak! Så kom in till oss på Woody – vi har allt för dina Inneprojekt!

Läs mer

Foton från Woody Bygghandels inlägg

Idag torsdag har Woody Bygghandel genom bl a VD, Fredrik Johanson samt Miljö- & Hållbarhetschef Patric Wichmann, deltagit på den stora Hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg med knappt 200 deltagare från totalt ett 50-tal olika företag och samarbetspartners. Konferensen tog sin utgångspunkt i FN:s 17 Globala mål för hållbar utveckling som är en del av arbetet med Agenda 2030. På torsdagens konferens utvecklades deltagarna genom ett betydande erfarenhetsutbyte inom hållbarhetsområdet.

Läs mer

Foton från Woody Bygghandels inlägg

A Sustainable Tomorrow

Som en del av vårt Miljö & Hållbarhetsarbete kommer Woody Bygghandel som enda bygghandelskedja att delta på hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg den 20 september.

Läs mer

A Sustainable Tomorrow

Foton från tidslinjen

Hösttider är fönster- och dörrtider! Just nu har Woody fönster- och dörrveckor (3/9 - 7/10) med heta erbjudanden och kampanjpriser på fönster och ytterdörrar från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till din lokala Woody Bygghandel – vi är rätt partner till ditt fönster- eller dörrprojekt!

Läs mer

Foton från tidslinjen

Woody Bygghandel Åkersberga

På onsdagskvällen var det både pompa och ståt när Woody i Åkersberga namngav sin egen nya fraktbåt M/S Harald. En satsning som gör att man numera kan leverera byggmaterial både snabbt och säkert även i Stockholms skärgård.

Läs mer

Woody Bygghandel Åkersberga

Woody växer genom samarbete med Scanti! På onsdagen blev det officiellt att Woody-kedjan fortsätter sin offensiva expansion i Sverige, genom att teckna ett samarbetsavtal med byggkedjan Scanti BMH med sex anläggningar i Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp och Vejby. I en artikel i Dagens Industri på nätet på onsdagen kommenterar Woody Bygghandels VD; Fredrik Johanson kedjans vidare expansion: - Vi räknar med att kontraktera 13-15 nya anläggningar i år. Ambitionen är att bli störst, säger vd Fredrik Johanson till DI.

Läs mer

Kampanj på Tak & Avvattning

Efter sommar, sol och bad inleder vi hösten med Tak & Avvattnings-veckor. Din lokala Woody Bygghandel har just nu massor av heta erbjudanden och kampanjpriser på takprodukter från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till oss på Woody – vi kan tak!

Läs mer

Kampanj på Tak & Avvattning

Woody Bygghandel

Äntligen ett nytt avsnitt med Hasse & Jerry! Allas vår kramige byggare Hasse har problem med sitt senaste takprojekt och som vanligt kommer Jerry till undsättning. Missa inte heller att det just nu är takveckor hos din lokala Woody Bygghandel, med massor av kampanjpriser och bra erbjudanden!

Läs mer

Woody Bygghandel
Nästa >>